wall
H U I S D I E R
centraal meldpunt voor Vlaanderen
vermiste kat
naam
Franky
geslacht
Mannelijk
kleur(en)
zwart
leeftijd
4
vermist sinds
5 oktober 2018
verdwenen in
Gent in de provincie Oost-Vlaanderen
extra info
REGIO MUIDE, GENT. Ik ben op zoek naar Franky, een gecastreerde kater van 4 jaar. Hij is al een dikke twee weken niet meer in zijn huidige verblijfplaats langsgeweest (Houtdoklaan, aan de Muide in Gent). Dat is de voorbije maanden nog wel eens voorgevallen, maar dan kortere periodes van enkele dagen/een week. Bedoeling was dat ik Franky nu zou adopteren van mijn ex-huisgenote, ik heb zelf met haar en Franky een tijd samengewoond. Jammer genoeg is het boekje van de dierenarts kwijtgeraakt bij de verhuis en is er onzekerheid over het feit of hij al dan niet gechipt is. Bij de dierenarts zeiden ze van niet, maar het zou ook kunnen dat hij gechipt is vooraleer hij bij hen behandeld werd. Als hij gechipt zou zijn, is dat op naam van Laura Melis.
Hoe herken je Franky? Zoals je ziet is hij een fluffy zwarte kat (meeste foto’s zijn ook uit de winterperiode) maar als hij stress heeft kan hij wel haar verliezen, en vooral aan zijn nek. Als hij zijn mond sluit, komen zijn hoektanden soms een beetje uit zijn mond. Hij is gemiddeld van grootte, en relatief slank gebouwd (dus als je hem oppakt, merk je dat hij niet zoveel weegt). Hij is relatief schuchter in het begin maar eens hij een plaats/mensen kent, voelt hij zich op zijn gemak. Moest je Franky ergens hebben gezien of is hij mogelijks bij jullie thuis beland, aarzel niet om me te contacteren, via privébericht of op 0486 98 80 32. Ik hoop hem terug een warme thuis te kunnen bezorgen. Delen mag. Alvast bedankt!
contact
Als u Franky gezien heeft, neem dan zo snel mogelijk contact op via e-mail met Karolien Bierebeeck ofwel telefonisch op GSM 0486 98 80 32.
deel bericht
locatie
Houtdoklaan, 9000 Gent
Back to Top