wall
H U I S D I E R
centraal meldpunt voor Vlaanderen
gevonden kat
ras
europese korthaar
geslacht
Vrouwelijk
kleur(en)
tijger grijs
leeftijd
Geen Idee, Redelijk Jong? Mind
gevonden op
5 november 2020
gevonden in
As in de provincie Limburg
extra info
In de zoektocht naar onze kattin Tops zijn we deze jonge dame tegengekomen. We hebben 7 oproepen binnengekregen van buurtbewoners die deze kattin verwarden met onze kattin. De buurtbewoners vonden het gedrag van deze kattin, die we voorlopig Fleur hebben genoemd, erg gevaarlijk. Fleur verschool haarzelf onopgemerkt in een kelder, moest meermaals uit woningen gezet worden, werd de volgende dag bijna aangereden door 2 auto's, volgde voetgangers meerdere straten en ging op bezoek bij een jachthond die het helemaal niet voor katten had. Na al deze verhalen gehoord te hebben, zijn we langs een dierenarts gegaan om haar op een chip te laten controleren. Helaas zonder resultaat. De dierenarts raadde ons aan haar niet meer op straat te zetten en haar naar het asiel te brengen of haar zelf als tijdelijk gastgezin op te vangen. Wij kozen voor het laatste, dus ze zit hier veilig bij ons binnen.
Fleur is een lieve aanhankelijke kattin die het duidelijk niet gewoon is om met andere katten te leven. Ook het concept van de kattenbak was haar onbekend.
contact
Als u dit dier herkent, neem dan zo snel mogelijk contact op via e-mail met Kara Vandebroek ofwel telefonisch op GSM 0472464783.
deel bericht
locatie
Nieuwstraat, 3665 As
Back to Top